Een badkamer of een spa?

Voor sommigen is de badkamer een ruimte waarin even snel de tanden worden gepoetst en vluchtig gedoucht wordt. Voor anderen is het een priv├ęspa; waar de zorgen van de dag worden weggespoeld onder de warme stralen water of waar uitgebreid gebadderd wordt. Hoe dan ook; de badkamer moet functioneel ingedeeld worden, makkelijk schoon te houden zijn en voldoen aan jouw eigen wensen en behoeften.

Een compleet nieuwe badkamer

De badkamers van Trimasta zijn uniek, want we maken alleen badkamers op maat. Zo ben je verzekerd van een badkamer die perfect past bij jou. Op locatie bekijken we wat er mogelijk is in de beschikbare ruimte en hoe de nieuwe badkamer kan aansluiten op jouw wensen en behoeften.

We laten je volledig vrij om zelf het sanitair uit te zoeken en te laten leveren. Geef je dat liever uit handen, dan verzorgen we dat uiteraard graag voor je. In ieder geval kan je uitgaan van een professionele verbouwing: we demonteren het oude sanitair, bereiden de plaatsing zorgvuldig voor en zorgen voor een strakke afwerking.

Badkamerrenovatie

Met soms kleine aanpassingen, kan een badkamer weer helemaal als nieuw aanvoelen. Daarom verzorgen wij ook badkamerrenovaties. Met de bestaande middelen zorgen we voor een geheel nieuwe uitstraling. Denk aan het realiseren van een verlaagd plafond voorzien van spotjes of het integreren van een inloopdouche bijvoorbeeld. Badkamerrenovatie kan zo een relatief goedkope oplossing zijn met een maximaal resultaat.

Trimasta; voor een badkamer die bij jou past

Bij Trimasta is een hoog afwerkingsniveau de standaard, zodat je nog vele jaren van jouw badkamer kan genieten. Daarnaast werken we alleen met betrouwbare, vaste leveranciers, om aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Lees meer over onze montage- en leveranciersgarantie in onze algemene voorwaarden.

Badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer?

voorbeelden