Trimasta

Koken
wordt
zo een
écht
feestje

Keukens

Badkamers

Kozijnen

Verbouwing

Schilderwerk

De nieuwe keuken van A tot Z

Bij Trimasta realiseren we jouw ideale keuken, ongeacht waar je inspiratie vandaan komt: een winkel, woningboulevard, internet, binnenhuisarchitect, of eigen ideeën..

Of je nu kiest voor een bescheiden keuken of een luxe exemplaar met de nieuwste snufjes, hypermodern, trendy, rustiek, landelijk, industrieel, of passend bij je klassieke art deco interieur, wij garanderen een resultaat waar je trots op bent. Koken wordt een genot.

Neem contact op voor onafhankelijk advies. Wij denken met je mee en hebben toegang tot ervaren interieurarchitecten. Samen bepalen we de aanpak en de kosten, of je nu zelf een deel wilt doen of alles aan ons uitbesteedt.

Bij Trimasta begrijpen we dat een keukenverbouwing een serieuze

aangelegenheid is. We streven naar een soepele ervaring, van planning tot

oplevering, zodat het eindresultaat voldoet aan al je wensen. Voorkom onaangename verrassingen en bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek.

Voorafgaand aan de verbouwing meten we alles nauwkeurig op en plannen we elk detail. We houden rekening met elektriciteit, muren, vloeren, en watertoe- en afvoer. Onverwachte zaken, zoals de noodzaak van krachtstroom voor inductie of een aangepaste luchtafvoer, worden grondig aangepakt.

Wij coördineren alle stappen, van bestellingen tot leveringen, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. We houden contact met leveranciers en zorgen voor afstemming, tenzij anders overeengekomen.

Na oplevering stopt onze betrokkenheid niet. We bieden de service die je verwacht en zelfs iets extra’s, om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je nieuwe keuken.

"Vooraf zekerheid

over het eindresultaat"

U kiest, bepaalt of ontwerpt uw eigen droomkeuken.

Wij adviseren, lichten voor, denken mee, plannen en voeren uit!

U kiest, bepaalt of ontwerpt uw eigen droomkeuken.

Wij adviseren, lichten voor,
denken mee, plannen en voeren uit!

Nieuw of renovatie?

Een compleet nieuwe keuken

Bij een nieuwe keuken beginnen we met een locatiebezoek, waar we jouw wensen inventariseren. Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. Wij regelen het totale plaatje: demontage van de oude keuken, eventueel stucwerk, nauwkeurig tegelwerk en vakkundige montage van alle apparatuur. Wil je ook een nieuwe vloer of geschilderde ruimte rondom de keuken? Wij maken het compleet, zoals jij dat wilt.

Keukenrenovatie

Voor bestaande keukens die nog prima functioneren maar een upgrade nodig hebben, bieden wij keukenrenovatie. Samen bepalen we de gewenste uitstraling en bespreken we welke apparatuur of materialen hergebruikt kunnen worden. Keukenrenovatie is vaak een kostenefficiënte oplossing voor een vernieuwde look zonder de kosten van een volledig nieuwe keuken.

Vraag een offerte aan

Vul de onderstaande stappen in om ons te helpen jou beter te leren kennen en een goede offerte te kunnen opstellen.

Contact Informatie
Wat voor keuken ben je naar opzoek?
Is het een nieuw of bestaande keuken?
Trimasta Service gaat
Geef je voorkeursdata op voor de afspraak

We helpen je graag verder?

Trifon - CEO Trimasta Service