De keuken; het centrum van het huishouden

De keuken wordt steeds vaker gezien als het centrum van het huishouden. Een plek waar niet alleen eten wordt bereid, maar waar familie samenkomt, waar met vrienden uitgebreid wordt gekookt en waar een deel van het sociale leven plaatsvindt. Wat vind jij belangrijk aan jouw keuken? Veel werk- of opbergruimte, de modernste apparatuur, een strakke en industriële of juist warme en landelijke uitstraling?

Een compleet nieuwe keuken

Bij Trimasta vinden we het belangrijk dat de keuken volledig aansluit op jouw levensstijl. En dat betekent maatwerk! We komen op locatie bekijken wat de mogelijkheden zijn en nemen al jouw wensen door. Vervolgens bieden we je een passende offerte aan en krijgen we akkoord? Dan gaan we aan de slag…

We verzorgen desgewenst het complete plaatje. We demonteren de huidige keuken, stuken waar nodig, verzorgen strak tegelwerk en monteren vakkundig alle apparatuur. Wens je ook een nieuwe vloer of wil je de ruimte rondom de keuken geschilderd hebben? Ook dat is mogelijk, want met een compleet plaatje, bedoelen we ook echt een compleet plaatje!

Keukenrenovatie

Sommige keukens verkeren nog in prima staat, maar sluiten niet helemaal meer aan op jouw stijl of behoeften. Dan kan een keukenrenovatie de uitkomst zijn. Met de bestaande middelen zorgen we voor een geheel nieuwe uitstraling. Dat kan zo klein- of grootschalig als je wilt, samen bekijken we welke apparatuur of materialen we hergebruiken of nieuw aanschaffen. Keukenrenovatie is vaak een goedkopere oplossing dan een nieuwe keuken met een maximaal resultaat.

Trimasta; voor een keuken die bij jou past

Bij Trimasta is een hoog afwerkingsniveau de standaard, zodat je nog vele jaren van jouw keuken kan genieten. Daarnaast werken we alleen met betrouwbare vaste leveranciers, om aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Lees meer over onze montage- en leveranciersgarantie in onze algemene voorwaarden.

Keukenrenovatie of een compleet nieuwe keuken? 

voorbeelden