Trimasta

Duurzame
Houten,
Aluminium,
Stalen of
Kunststof
kozijnen

Keukens

Badkamers

Kozijnen

Verbouwing

Schilderwerk

Nieuwe kozijnen van A tot Z

Ontdek de kwaliteit van onze kunststof kozijnen, nu met een aantrekkelijke subsidie tot 20% van de investering (€ 45,00 per m2). Met een indrukwekkende levensduur van circa 50 jaar bieden ze duurzaamheid en onderhoudsvrij gemak. Geniet van een lager energieverbruik en uitstekende geluidsisolatie dankzij de hoge isolatiewaarde.

Laat je creativiteit de vrije loop! Kies elke gewenste kleur voor zowel binnen als buiten. Wil je de warme uitstraling van hout behouden? Geen probleem, we voorzien de kunststof kozijnen van een houtnerf.

Naast kunststof bieden we stijlvolle aluminium kozijnen aan. Of je nu de elegante ‘steellook’ prefereert voor een industrieel karakter of standaard aluminium voor een moderne uitstraling, wij hebben de oplossing.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Trimasta begeleiden we je door het hele proces. We beginnen met gedegen metingen, bespreken de planning, betrekken de juiste professionals zoals

(binnenhuis)architecten, en zorgen voor alle nodige details. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw kozijnproject tot een succes maken!

"Vooraf zekerheid

over het eindresultaat"

U kiest, bepaalt, ontwerpt uw eigen duurzame kozijnen.

Wij adviseren, lichten voor, denken mee, plannen en voeren uit!

U kiest, bepaalt, ontwerpt uw eigen duurzame kozijnen.

Wij adviseren, lichten voor, denken mee,
plannen en voeren uit!

Subsidieregelingen

Bij Trimasta maken we duurzaamheid tastbaar met onze op maat gemaakte kozijnen. Maar wist je dat duurzaamheid ook financiële voordelen met zich meebrengt? Ontdek hoe onze kozijnen gecombineerd met een andere milieuvriendelijke maatregel in aanmerking komen voor subsidieregelingen.

Ontdek de mogelijkheden van onze milieuvriendelijke kozijnen en hoe ze in combinatie met andere groene maatregelen leiden tot aantrekkelijke subsidieregelingen. Neem contact met ons op en maak een bewuste stap naar een duurzamere woning!