Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Trifon Drumkov en sinds 2003 neem ik al die vervelende klussen uit handen van tevreden klanten. Geloof het of niet, ik klus juist heel graag! Mijn bedrijf Trimasta is een onderhoudsbedrijf dat zich richt op de regio’s Bollenstreek, Haarlemmermeer, Den Haag en Leiden. Door mijn jarenlange ervaring in onder andere het renoveren, onderhouden en moderniseren van keukens en badkamers, heb ik voor ieder probleem een passende oplossing. Geen opdracht is mij te groot, want waar nodig schakel ik extra vakmensen in. Mensen die ik vertrouw én die voldoen aan mijn strenge eisen. Uiteraard blijf ik altijd het aanspreekpunt, wel zo makkelijk voor mijn klanten!

Ultiem woongenot in jouw eigen huis

Jouw huis; daar wil je van genieten. Lekker op de bank met een glaasje wijn of misschien even ontspannen in een warm bad. Koken in een keuken met voldoende werkruimte, genoeg opbergmogelijkheden en een efficiënte inrichting zodat alle ruimte goed wordt benut. Waar je liever niet mee bezig bent, is het onderhoud aan je huis. Toch ontkom je er niet aan: de badkamer gaat niet eeuwig mee, keukenapparatuur gaat kapot en ook je eigen wensen en behoeften veranderen.

Trimasta maakt het verschil

Trimasta staat voor kwaliteit. Dat is te zien aan het hoge afwerkingsniveau, materiaalgebruik en de vaste leveranciers waarmee ik werk. Daarnaast zijn alle klussen die ik uitvoer maatwerk en kies ik dus voor een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft namelijk andere wensen en behoeften. Dat betekent dat ik ook flexibel ben; want als er tijdens een project toch nog een wijziging gewenst is, dan doe ik er alles aan om dat te bewerkstelligen.

Verbouwingsplannen? Laat je inspireren op deze website of op onze Facebookpagina. En wil je meer weten? Neem dan contact op, dan maken we snel kennis!