Kunststof kozijnen… met subsidie!

Al jarenlang monteren wij tot tevredenheid van onze klanten kunststof kozijnen. Een goed alternatief voor (hard)houten kozijnen, omdat kunststof veel voordelen biedt. Wist je dat je met de aanschaf van kunststof kozijnen in combinatie met andere energiebesparende maatregelen aanspraak kan maken op subsidie? De subsidie kan zelfs oplopen tot 20% van de investering, dat komt uit op € 45,00 per m²!

Als je wilt weten of je in aanmerking komt voor de subsidie en hoe je aanspraak kan maken op de subsidie, dan helpen we je bij Trimasta graag verder. Desgewenst brengen we je in contact met onze partner Havenland. Een betrouwbare adviseur die de gehele subsidieaanvraag uit handen neemt!

Trimasta maakt het mogelijk

Naast kunststof kozijnen, monteren wij ook aluminium kozijnen. Weten wat voor jou de meest geschikte oplossing is? We vertellen er graag over tijdens een vrijblijvend gesprek.

De voordelen van kunststof kozijnen

De bovengenoemde subsidie wordt mogelijk gemaakt, doordat kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde hebben. Dat gaat vaak gepaard met een lager energieverbruik. Daarnaast betekent dat, dat deze kozijnen geluidsisolerend werken.

Omdat kunststof niet kan rotten en vochtwerend is, is het onderhoudsvrij. Na de aanschaf hoeft er dus geen rekening gehouden worden met hoge schilderkosten. De kozijnen gaan bovendien circa 50 jaar mee! Het materiaal is daarnaast moeiteloos af te nemen en dus makkelijk schoon te houden.

Kunststof kozijnen naar jouw smaak

Kunststof kozijnen zijn volledig aan te passen naar jouw wensen en smaak. We leveren voor zowel binnen als buiten kozijnen in elke gewenste kleur. Vind je houten kozijnen toch mooier dan de strakke kunststof kozijnen, maar wil je wel van de voordelen genieten? Dan kunnen we de kozijnen zelfs voorzien van een houtnerf, waardoor ze de uitstraling krijgen van houten kozijnen!

voorbeelden