Trimasta

Binnen
en/of
buiten
strak
geverfd

Keukens

Badkamers

Kozijnen

Verbouwing

Schilderwerk

Schilderwerk en houtrotreparaties van A tot Z

Bij Trimasta bieden we een complete oplossing voor jouw schilder-, houtrotreparatie- en stucwerkzaamheden. Ons ervaren team staat garant voor vakmanschap en oog voor detail, waardoor jouw woning de uitstraling krijgt die het verdient.

Ons schilderwerk is meer dan alleen kleur toevoegen. Met aandacht voor de ondergrond, de juiste verfsoorten en gedegen voorbereiding zorgen wij voor duurzame resultaten. Van de voordeur tot de laatste plint, ons schilderwerk brengt jouw huis tot leven.

Houtrot kan snel verspreiden, maar met onze houtrotreparaties redden we aangetaste elementen. Ons team identificeert en repareert houtrot vakkundig, zodat je kunt genieten van een stevige en duurzame structuur.

Met onze stucexpertise creëren we strakke en stijlvolle oppervlakken. Of het nu gaat om het egaliseren van wanden of het aanbrengen van decoratieve texturen, ons stucwerk geeft de perfecte basis voor een eigentijdse uitstraling.

Onderhoud en vernieuwing

Wij begrijpen dat onderhoud en vernieuwing hand in hand gaan. Daarom bieden wij een totaalpakket aan, waarbij schilderen, houtrotreparaties en stucen samenkomen.

Of het nu gaat om een frisse verflaag, het herstellen van houtrot of het aanbrengen van strak stucwerk, Trimasta staat voor je klaar. Neem contact op en ontdek hoe ons vakmanschap jouw leefruimte kan vernieuwen en verfraaien.

"Vooraf zekerheid

over het eindresultaat"

U kiest, bepaal uw eigen kleurgamma

Wij adviseren, lichten voor, denken mee, plannen en voeren uit!

U kiest, bepaal uw eigen kleurgamma

Wij adviseren, lichten voor, denken mee,
plannen en voeren uit!

Voorbeelden