Trimasta

Het fijne
en/of
grove werk
efficient
uitgevoerd

Keukens

Badkamers

Kozijnen

Verbouwing

Schilderwerk

Verbouwen van A tot Z

Bij Trimasta nemen we verbouwen serieus, en dat begint met een doordachte sloopfase. Of je nu een complete woningrenovatie overweegt of een specifieke ruimte wilt transformeren, onze aanpak staat garant voor stijl en vakmanschap.

Ons ervaren sloopteam gaat grondig te werk, met oog voor detail en veiligheid. Of het nu gaat om het verwijderen van oude vloeren, wanden of zelfs de hele binnenkant van een woning, wij zorgen voor een vakkundige sloop die de basis legt voor jouw project.

Of het nu gaat om een modern interieur, een uitbreiding van de leefruimte, of een praktische herindeling, wij staan klaar om jouw ideeën te vertalen naar een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw levensstijl.

Na de sloopfase start de opbouw, waarbij we met precisie en aandacht voor detail te werk gaan. We coördineren elke stap van het proces, van materiaalkeuze tot de uiteindelijke afwerking, om een resultaat te leveren dat zowel functioneel als esthetisch voldoet aan jouw verwachtingen.

Wil je een gedateerde woning nieuw leven inblazen of een specifieke ruimte transformeren? Neem contact op met Trimasta en ontdek hoe wij van sloop tot stijlvolle opbouw jouw ideeën realiseren.

"Vooraf zekerheid

over het eindresultaat"

U kiest, bepaalt, ontwerpt uw eigen nieuwe indeling.

Wij adviseren, lichten voor, denken mee, plannen en voeren uit!

U kiest, bepaalt, ontwerpt uw eigen nieuwe indeling.

Wij adviseren, lichten voor, denken mee,
plannen en voeren uit!

Voorbeelden